Brasiliansk voks 1gang/ Brasiliansk voks

Fakta:

Brasiliansk voksing er intimvoksing der håret foran, mellom og bak fjernes med voks. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran.

Jeg har flere års erfaring, og er kjent for å være veldig nøye og effektiv.

De hygieniske forholdene under brasiliansk voksing er svært viktig. Voksen har en temperatur på ca 80 grader. Det betyr at voksen er for varm til at noen bakterier kan overleve, men ikke så varm når den kommer på huden. Jeg bruker engangsspatler.

Du må ha spart håret i ca 2-2,5 uke før du kommer til meg. Det skal minimum være ca 0,5 cm langt.

GULROT:-) ER DET MAX 5 UKER SIDEN SIST DU VAR HOS MEG, SKAL DU FÅ TIL 420KR :-)

Før du kommer til meg, skal du være nydusjet. Rett før timen, er det do plikt. I toalettet på Toten treningssenter Gjøvik, vil du finne vaskekluter. Du vasker deg godt både foran og bak med en varm klut som du slenger i hjørnet ved den ´svarte døra´ etter bruk.

På Toten treningssenter Raufoss og Lena bør du ha med egen vaskeservietter.

Jeg vokser først foran, så mellom og bak. Når du er ferdig med voksingen, kan du smøre på en beroligende krem som løsner eventuelle voksrester.

Første kvelden og i ett døgn etter voksingen kan man være litt sår, jeg anbefaler å gå truseløs, ikke trange bukser eller for eksempel sykle samme dag, spesielt spinning! Ikke alle som vokser seg blir helt glatte første gangen. Håret vokser i forskjellige faser, og ikke alle kan være med.

Man bør vokse seg 1-2 dager etter man er ferdig med menstruasjonen. Da får man to fantastiske uker, en ok og en ´hårsparingsuke´.

Hvis man har menstruasjon når man skal vokse seg bruker man bare tampong.

Inngrodde hår? Noen får problemer med inngrodde hår. Hårene vokser ut av en pore. Når man har fjernet håret vil det etter hvert vokse ut ett nytt hår. Hvis det ligger døde hudceller i poren og sperrer, vil håret av og til vokse videre under huden eller vokse nedover i poren og det kan bli en betennelse. Derfor er det veldig viktig at man begynner å peele huden 2-3 ganger i uken med en gang huden ikke er sår. Bruk en peeling med masse små korn og gjerne med fruktsyre som kan gi en ekstra effekt.

Siden det også er hudceller nedi poren kan denne også bli ´tett´ under overflaten. Der anbefaler jeg fruktsyrekrem.

Noen kan få en hevelse rundt porene som en reaksjon på selve voksingen. Hevelsen ser ut som myggestikk og varer fra en halv time til 2 døgn. Andre kan få kviser og nupper 1-3 dager etter voksingen. Som regel forsvinner dette etter hvert som man har vokset seg flere ganger. Man kan også plutselig få symptomer etter å ha vokset seg en stund. Dette kan skyldes sensitivt immunforsvar, at man har gått på medisiner som gjør huden mer følsom eller det er andre ting i livet ditt som påvirker kroppen. Får man disse symptomene skal man ikke peele eller bruke krem på område, bare la det få roe seg ned.

Noen ganger når man vokser seg, løsner litt av det ytterste hudlaget. Huden blir rød og ´glatt´ og ser ut som om man har brent seg. Dette er helt ufarlig og man kjenner så vidt at det svir litt. Det tar 1-4 dager før det har helet.

Graviditet og fødsel Man kan vokse seg helt frem til man skal føde, de fleste blir litt ekstra sensitive under graviditeten og i siste trimester er ofte leppene hovene. Derfor er det viktig at man går regelmessig sånn at det ikke blir ekstra vondt.

Varighet: 30 minutter
Pris: 550

Brasiliansk voks 1gang/ Brasiliansk voks tilbys av:

Toten Treningssenter Lena ved Ava, Toten Treningssenter Raufoss ved Ava, Toten Treningssenter Gjøvik ved Ava

» Browse schedule.